Spacious and Natural

 Colour: Wood Sage Size: 8.9m x 3.8m approx

Our clients, a family with four children, needed to extend their home and wanted something that would fit in with the look and feel of their beautiful home and garden.

After researching into ways to extend their home, our customers discovered Marston & Langinger and our premium aluminium structures. With such a busy lifestyle the benefits of using aluminium was the perfect solutions as it’s durable, low maintenance and aesthetically pleasing.

We worked together to design an orangery that would blend with the old farm house whilst extending the kitchen to include a dining and seating area. By painting the conservatory frame in the Wood Sage colour, the orangery remains unobtrusive and subtle.

The orangery is now a fantastic family room, filled with soft grey furniture and a couple of bougainvillea for a splash of colour.

“We use our conservatory every day; for eating, relaxing, entertaining and being closer with the outdoors.”