Surrounded by incredible countryside

 Colour: Wood Sage Ral 7032 Size: 5m x 3m approx

Our customer’s house is located at the top of a hill, with incredible views of the surrounding countryside. They wanted to expand the space in their kitchen, making it lighter and enhance their opportunity to take in the beautiful views.

The orangery is used as a dining space with bi-fold windows that open into the garden, creating the atmospheric feeling of being outside. The structure is powder-coated in Wood Sage, a natural colour that ensures a seamless transition from the inside out. After the project was completed, the customer chose to paint their windows and doors in Wood Sage to carry on the neutral theme.

Pops of colour have been added inside by using blue and pink vases filled with greenery and flowers. Just outside of the orangery are beautiful pink rose trees that come to life in the summertime. Pots have been filled with lavender and the borders planted with foxgloves.

Our customer is delighted with how well the structure blends into the house. The bi-fold windows are a beautiful feature that have made a world of difference in how they use the space. It was the perfect solution to extending their kitchen to make the most of viewing the surrounding countryside.