A new, larger and practical space

 Colour: Moss Green Size: 5.7m x 5.7m approx

This Georgian style farmhouse had a small rotten timber conservatory, which the owners decided to replace with an aluminium structure that linked the house to the nearby barn conversion.

The new design involved creating a practical space which also added personality to the house. Whilst considering the building works, the new brick base for the conservatory was built using specific detailed bricks to echo the main house. Further to adding personal touches, our client chose to finish the ridge point of the roof with their own weather vane.

The new conservatory creates an effortless link between the house and the barn. Its subtle colour, ‘Moss Green’, allows the structure to blend naturally and remain unobtrusive to the garden. The structure’s increased size creates the perfect space for entertaining and dining.