An open space for dining and entertaining

 Colour: Woodsage Size: 3.5m x 8.5m approx

After purchasing a new house, our customers decided to replace the inherited plastic conservatory with a larger, modern aluminium conservatory that stretched across the back of the house.

Our customer was referred by local friends who had previously purchased an Alitex greenhouse back in the 1970’s. They were confident that Marston & Langinger (owned by Alitex manufacturing) could be relied on to manufacture and build a premium quality conservatory

The conservatory is painted in Woodsage, a light yet warm colour which is easy to live with and blends well with all colours of plants. Our customer chose to fill it with bougainvillea and other exotic plants including an olive tree and an ornamental ficus. They use it as their sole dining area and the perfect space for entertaining family and friends.

“We cannot speak too highly of your company. You helped us to design this conservatory which has transformed our house. The construction team carried out a magnificent job and completed the work on time, and to the highest quality. The aluminium construction and superb workmanship looks set to ensure that it will last us a lifetime with virtually no maintenance.”