Creating a light and inspiring meeting space

 Colour: Graphite Grey  Ral 7016 Size: 5m x 4m approx

An atrium roof and bi-fold doors transformed our offices at Torberry Farm on the Hampshire/Sussex border.

We already have a classic traditional conservatory at our headquarters and were keen to be able to show a more contemporary structure that demonstrates what else we can create in aluminium. This gave us the opportunity to re-invent the front of our fairly dull office building and also create a much more interesting space to meet clients and entertain at our open days.

Using our design expertise, we were able to determine how we could make the best use of the space and bring as much daylight as possible into the building. It was also a good test of our turnkey design and build approach.

The result is an airy, bright oasis – even on the dullest days. It is now where everyone in the business gravitates for meetings, chats or quiet phone calls.

In the winter it warms up very quickly and in the summer, the vents and blinds combine to regulate the heat and throwing open the bi-fold doors really brings the outdoors in.