Small but perfectly formed

 Colour: Bronze Manganese 2525 Size: 3m x 3.5m approx

Our local customer in Emsworth invested in a conservatory to extend her living space and improve the garden environment.

Due to the garage being built into the downstairs area, the house was top heavy with a small open plan kitchen diner and living room.

We created a design that provided our customer with more living space yet the structure neatly tucked into the back of the house without intruding into the small garden.

With enough space for a wood burning stove and automatic vents fitted to keep the south facing structure cool in the summer, our customer uses the room all year.

“It’s changed how I live in the house. I spend most of my time in there, even during the winter months with the wood burner going. I’ve filled it with light tones for the furniture and added several plants for greenery; it feels very natural.”