The hub of the household

 Colour: Wood Sage Ral 7032 Size: 6.5m x 3.5m approx

After exploring ways to transform their old conservatory our clients found Martson & Langinger Garden Rooms. Their interest was sparked by our unique ability to use powder-coated aluminium and still achieve a traditional Victorian style structure. Quality and attention to detail was essential and this triggered an immediate attraction between the client and our company.

Overlooking an idyllic crop field, the conservatory was to fit in with the restored traditional 17th century cottages that have been painstakingly renovated over the last 100 years. Another important factor to our clients was to integrate the conservatory with a new kitchen that would function as an entertaining space. To develop this area into a welcoming site, roof lights were incorporated to extend from the kitchen to the adjoining conservatory letting in an influx of light to create a fresh and inviting atmosphere. The clients chose the popular and complementary shade of Wood Sage. This colour marries house and conservatory together in a classic and unimposing way.

The conservatory is now the hub of the household as intended, where our clients spend many hours with friends and family.